воскресенье, 10 декабря 2017 г.

Платні Опитування Онлайн. Заробляй Гривню за Хвилину!

Любите проходити опитування на різні теми? Чому б не проходити опитування за гроші? Є десятки сайтів, які пропонують платні опитування в інтернеті. Оскільки опитування платні, люди примудряються вдома на дивані у вільний час непогано заробляти. Саме у вільний час! Адже паралельно можна ходити на роботу, виховувати дітей або просто займатися улюбленими справами.



Найнадійніші сайти з платними опитуваннями


Чесно кажучи, не всі сайти, що спеціалізуються на платних опитуваннях, відгуки отримують позитивні. Особисто я працюю тільки на одному – opinion.com.ua і, причому достатньо давно.

Схема така:

  1. Посилання на опитування приходять на електронну пошту, яку Ви вкажете при реєстрації.
  2. Ви переходите за посиланням і заповнюєте анкету.
  3. Після цього гроші зараховуються на Ваш особистий рахунок.

Щоб якнайшвидше почати заробляти, зареєструйтеся і заповніть свої дані та анкету. Це потрібно для того, щоби Вам приходили актуальні саме для Вас платні інтернет опитування. Не засмучуйтесь, якщо за тиждень після реєстрації Вам не прийшло жодне опитування. Таке іноді буває. Дочекайтеся, і Ви обов’язково почнете заробляти.

Як часто проводяться опитування, і скільки грошей Ви отримаєте?


Щоб отримувати якнайбільше платних опитувань онлайн, уважно впишіть особисті дані та заповніть анкету. Це максимізує потенційний заробіток. У мене бувало, що приходили по два платні онлайн опитування за один день, а бувало затишшя на кілька місяців, протягом яких я взагалі не отримував посилань на опитування.

Середньостатистичне опитування заповняється за 10-20 хвилин, за що респондент (тобто Ви) отримує 10-20 гривень. Недавно приходило опитування за 40 грн. Якщо за місяць прийшло всього одне опитування, то сума місячного заробітку незначна. Але і час, потрачений на заповнення платного опитування через інтернет, – декілька хвилин на місяць. Проте буває більше десяти опитувань за місяць. А це уже суттєвий плюс.

Тому реєструйтеся на opinion.com.ua і отримуйте гроші за платні опитування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Payeer – Зручний Електронний Гаманець

Далеко не кожен електронний гаманець працює в Україні. Payeer у цьому плані – ідеал. Вивести з Пеера гроші чи поповнити його можна за ліч...